tak (@hafiznazmyy) — hii
RT @m1L10wh0: tak setuju. sangat tak setuju. u dah announce IPT tutup sampai bulan 12, some students dah terminate rumah sewa, ambil barang…
01-07-2020 15:25
RT @AbangDon_: Wise man mad respect
30-06-2020 08:54
0 115688
RT @AlexLuck9: Someone invented food delivery for crocodiles.
30-06-2020 08:49
RT @Haziq_Escobar: SEMENTARA itu potret Seniman Agung, Almarhum P. Ramlee diwarnakan semula menggunakan teknologi masa kini ( 📸 Faiz Shuib…
29-06-2020 22:28
RT @TokyoSage: sorry, wrong village https://t.co/ehQsXRYLwq
29-06-2020 09:13
RT @nvrxkmxl_: @sifufurhun @IskandarZain Bak datang https://t.co/P62hddsImW
28-06-2020 08:57
RT @hanifjamals: Ni crazy ke kena sampuk?
27-06-2020 23:33
RT @anasrosli90: Dulu ada 4 orang juga kerja mcm ni la. Skrg ni alhamdulillah semua dah dpt title Dato'.
26-06-2020 21:40
RT @shantalisinggg: Watch without sound. Then watch again with sound.
26-06-2020 16:31
RT @JHenderson: And now you’re gonna believe us...... ❤️ https://t.co/rKwseNvmZR
26-06-2020 04:13
RT @jayzahir: Guys, hear me out. I think we can win world war 3 and invade the world with shitloads of durian
25-06-2020 05:01
RT @bainaril: HAHAHA INI LA NASIB LELAKI. SEKEJAP JA BAHAGIA 😂 https://t.co/qZoUEFaZVg
23-06-2020 11:50
0 152115
RT @sitneaturfood: “I will teach my grandkids to hate you all” and that’s exactly why we’re still in this shit.
23-06-2020 05:02
0 169926
RT @ReadTsukihime: retweet if youre dead
23-06-2020 04:43
RT @IniAlannn: Saja tukaq DP sebagai tanda sokongan untuk kisah dongeng Dayang Senandung. Tak perlu tunduk dengan perspektif barat, kita ad…
21-06-2020 08:22
RT @Azfarheri: kejap...
20-06-2020 17:19
0 122525
RT @Abdithugger: You know the movie going be fire when u see this https://t.co/cD5bvtsx1B
20-06-2020 11:29
RT @razinsenpai: Kau tengok. Betul tak aku cakap kerajaan takkan cakna sampai sssuatu isu tu viral?
20-06-2020 09:46
RT @otakuaforadecon: woman x man https://t.co/kToVEZ0Nus
20-06-2020 09:28
RT @thepatriotsasia: "Jangan bawa budaya Political Correctness dekat Malaysia." Lepas tu hari ni ada isu pasal Dayang Senandung dan Blackf…
20-06-2020 04:31
RT @alennadrea: nahh yall just weak
20-06-2020 04:21
RT @adibrazak: Maknanya selama ni bukan tak boleh buat. Cuma masing masing malas macam babi.
19-06-2020 19:54
RT @ozturkk_furkann: While we're all focused on BLM, the Uyghur muslims in China are still being oppressed, abused, forced to eat pork and…
19-06-2020 19:47
0 215321
RT @Fayemous___: Doctors? Teachers? Essential workers?
19-06-2020 07:33
RT @mirzamunshee: That smile when you succeed saving 31 million people.. thank you so much frontliners, doctors and every party that took p…
18-06-2020 08:27
RT @30SECVlDEOS: This is the best video I’ve seen all year 🤣 https://t.co/uksSHEkpK8
18-06-2020 08:19
RT @effyamron_: Kita dah jumpa rakyat Malaysia paling tenang untuk tahun 2020.
18-06-2020 05:25
@tkdnxv okayy takk https://t.co/rXDsW2mWxX
18-06-2020 05:09
RT @LegsslikeWhoa: Dude got up and dipped like he just witnessed a murder 🤣
17-06-2020 11:42
0 148505
RT @bloodlinethief: Mars added us to “Close Friends”
17-06-2020 11:31
RT @qilamarlan: tolongla buat kidzania adult version i still takde cita cita
16-06-2020 16:31
RT @4fqismail: aku benci orang tegur baju sama macam ni . sukahati kita la kan nak pakai baju sama ke apa . lagipun rumah kau takda mesin b…
16-06-2020 16:13
RT @FiqhTabayyun: Pemimpin sibuk berebut ghanimah. Rakyat belajar atas pokok. https://t.co/hRh1wxvPVt
16-06-2020 07:55
RT @nadasmadiiii: Malaysia never signed the agreement to help the rohingya we never even agree to be their temporary station, dah bagi temp…
15-06-2020 14:14
0 171254
RT @YourFavoriteZoe: Once auntie palmed the ball... I knew https://t.co/2cK7huqjVa
15-06-2020 14:09
RT @AdmFairuz: This is disturbing. Spoke to one of my myanmar colleague about this years ago. He explained that the issue of rohingya is bi…
15-06-2020 09:33
RT @dayatia: Tanda2 mau beli PS5
15-06-2020 08:47
0 113406
RT @zayvig: cops when they turn off the tv & the screen is black
15-06-2020 08:36
thank you @tkdnxv dapat belajar benda baru✌️ https://t.co/HBjp8PrIlA
15-06-2020 08:18
RT @lokeyanhin: https://t.co/j3crTOuYPD
15-06-2020 07:52
RT @syahirahazzall: apa motif buat video untuk ex.. merepek je la korang ni
15-06-2020 05:00
RT @Pandaphiler: Kalau dia bocor kapal dia, biar tenggelam. Masalah Rohingya ini akan jadi satu bebanan pada kita dalam masa 20 atau 30 tah…
14-06-2020 14:45
RT @VongolaXlV: “It's just an anime. How weird can it be?” The anime: https://t.co/dqXAN17N7V
14-06-2020 08:02
0 106185
RT @icecube: No arrest and I’ll cover the $100k. Deal?
14-06-2020 07:58
RT @subtanyarl: Park Saerupin & Park Saeripin tanyarl https://t.co/xvpAHQ1IUk
14-06-2020 07:57
RT @annjfr: Keluar kejap je pun. Drama lah kucing aku ni 😩 https://t.co/66wvfDZGxp
13-06-2020 03:47
RT @JalalMisai: Bila dewasa kelak, ini akan jadi kenangan lebih indah berbanding main PlayStation 6.. https://t.co/WRhzN8NP6Z
12-06-2020 22:47
RT @jibonski: nak skin ni please 🥺 https://t.co/HdsSBqLBgK
12-06-2020 20:39
0 113337
RT @ExtendoBans: https://t.co/Nv4XMahyAX
12-06-2020 10:44
RT @amymedusaa: Sayf Mecca best nike collaboration Airforce 1 x Off white AirMax x Off white Airforce 1 x Travis Scott Jordan 5 retro x…
12-06-2020 09:56
RT @Ammarziqqq: respect myvi putih nk potong dari tepi 😭✋🏻
12-06-2020 06:22
RT @niknazmi: Undang-undang terpakai untuk orang miskin je ke? Kredit: Haili https://t.co/owPYbij0DN
12-06-2020 06:20
RT @nadiaafauzii: Tanya abang grab ni tadi kenapa bawak kucing, dia jawab "saja bawak jalan jalan" 🥺 https://t.co/CNSCNR4zeD
12-06-2020 06:17
@hxrith17 kita poie samo2
11-06-2020 16:21
0 231461
RT @obscuree_: these are the kinds of photos that we’re gonna look back on in 50 years and be like WHAT THE ACTUAL FUCK 💔 https://t.co/ctmR…
10-06-2020 17:01
RT @bluepavlof: lost teruk sem ni bye bye dunia nak fokus akhirat
10-06-2020 16:58
0 136309
RT @OGJusto_: i always told people i met Michael Jackson,But now that i found the picture, Maann 🤦🏾‍♂️ Who THE FUCK WAS THIS😒🤨😭 https://t.c…
10-06-2020 14:52
RT @RazeenMutazah: Haram jadah tak boleh pakai langsung konsep empathy woke malaysian. Bagi satu bot masuk. Lepastu 1000 lagi bot nak masuk…
09-06-2020 09:14
Sayangi pantai kita https://t.co/PvRa2S0HpY
08-06-2020 17:29
RT @frdsh_: Excuse me but it took me 2 hours to assemble this tau! And youre not even impressed? Now youre telling me the box is more fun?…
07-06-2020 07:27
RT @Khaaaaaali: This y’all? https://t.co/DolXNPoHPl
06-06-2020 09:12
RT @DeepFikry: Aku pun pernah macamni, dia pandang atas bawah macam aku takde duit. Yang aku peliknya, mcm mana dia tahu?
05-06-2020 18:01
RT @mishbella07: Ni je lathi challenge yang boleh diterima https://t.co/IYEynzdJlq
05-06-2020 18:01
RT @sadforestfa1ry: but you’re doing the same exact thing to palestinians…
03-06-2020 21:44
RT @baljahat: habistu ko nak jadi apa duk rumah? dah lah tak pandai keje menyusahkan mak bapak
03-06-2020 21:03
RT @santeira: Iklan Thai ni takde pulak suruh 'don't drink and drive' dia suruh 'STOP DRINKING'. https://t.co/yqHbmlNugm
02-06-2020 11:59
@asrfazln thanks dohh cap
01-06-2020 06:06
RT @azwnznl94: Member nak photoshoot, sekali kene tegur, seram siot 🤣🤣🤣👍🏻 https://t.co/BjaDQPaLxB
31-05-2020 07:43
RT @SyedAkramin: Rakyat vs VIP https://t.co/hQHy5BKb0a
30-05-2020 05:32
RT @sharelleizwan: Lepas baca kisah Intan Ladyana bakal kahwin dengan budak umur 17 tahun lebih muda, ramai gadis lega kata jodoh mereka be…
28-05-2020 21:48
RT @9GAG: I hate you 3000, hooman⠀⠀ 📹 Alina Hung | FB⠀ https://t.co/VotKGnakl2
28-05-2020 06:29
RT @PelayarHighway: Tak pernah lagi aku tgk sekolah tahfiz langgar orang mati, dorang kena bakar hidup hidup ade lah
28-05-2020 06:24
0 203595
RT @KImfura_104: The two at the top murdered a combined of 32 people. The two at the bottom sold illegal cigarettes and wrote a bad check..…
27-05-2020 21:35
RT @hanifjamals: Mohon Les Copaque yatimkan Fizi!
27-05-2020 21:29
RT @IqmalNukman: things end but memories last forever , team og do ni https://t.co/hvW2F7JD4q
27-05-2020 21:24
RT @aminrahaman_: Definisi sahabat🙂 even arwah dah lama pergi tinggalkan kami tapi tak pernah padam dlm ingatan ❤️ . Semoga tenang disana s…
27-05-2020 18:06
RT @hanifjamals: Fizi bodo lancau anjing tak reti jaga mulut babi punya fizi
27-05-2020 11:47
RT @asyrafyusrii: Myvi langgar Myvi. Myvi tengok Myvi langgar Myvi. Myvi berhenti sebab myvi tu langgar Myvi.
25-05-2020 21:41
RT @hanifjamals: Lamanya submit assignment tu. Pakai umobile ke
23-05-2020 11:07
RT @KW33NSOHI9H: Buddy starved to death getting to the kitchen
22-05-2020 23:54
RT @amamijan: Hehe saja menyakat - Baca tau🙆🏻‍♂️💞 https://t.co/zV7JqVq747
22-05-2020 20:22
RT @hanifjamals: Macamni rasanya perasaan beras bila duduk dalam ketupat
22-05-2020 20:19
RT @danialshazimi: susun gambar elok elok la aku tgk mcm bomba pergi letak kucing tu atas pokok pulak
21-05-2020 13:59
RT @zharrrif: Dari kecik sampai ke besar menyusahkan orang
21-05-2020 10:51
RT @DBLTAPesports: Today’s kids will never understand https://t.co/HIkhdkJC0v
20-05-2020 21:12
RT @30SECVlDEOS: https://t.co/CrjYFpKlsy
20-05-2020 20:41
RT @fadzrynAdamsyah: soo i painted on my wall awhile ago :/ https://t.co/OHSthQu4P1
19-05-2020 20:10
RT @MerchantofMilan: Aku ok je lalu area ni. Takde pikir/perasaan bukan2 pon. But, ad skali tu aku jalan, terdengar customer perempuan kat…
18-05-2020 22:18
RT @hanifjamals: Rt jika tak kisah
18-05-2020 21:53
RT @CikTeh5: Dah macam Santa Claus dah rupa Posmen Malaysia... Please lah...increase their pay; they are a part of our frontliners,too!
18-05-2020 21:52
RT @CuratorKata: Make internet stable, cheap, fast and widely available all over Malaysia first.
18-05-2020 14:34
RT @hanifjamals: Dia dah boleh predict nasib dia lepas terpegang tudung tu https://t.co/C2y9jqBt98
18-05-2020 10:17
RT @adrianaimann: THE EFFORT FOR THIS TIKTOK IDNWISNJAQNA https://t.co/mFMYOoYKwK
17-05-2020 16:26
RT @AnimalsWorId: You don't adopt cats, cats adopt you https://t.co/KgfrV7giA7
17-05-2020 15:14
RT @CahayaSakinah_: That one friend who always has powerbank wherever they go.
17-05-2020 14:39
RT @Mrskvsk: Kenduri kahwin versi PKP. https://t.co/gZ1vf0MIFf
17-05-2020 14:12
RT @hanifjamals: Saya akan minta bantuan kontraktor untuk runtuhkan sekolah tersebut pakai jentolak.
17-05-2020 14:11
RT @silly_boney: Buku catatan amal kucing aku : Raqib 0 - 4 Atid Aku harap dia betul usaha la untuk dapat malam lailatul qadar. https://t.…
17-05-2020 08:02
RT @cdantekam: Deep talk tak best, borak sampah best kalau ngn member ramai2, sembang dia boleh sampai bulan,
17-05-2020 07:58
RT @TheMedicaIVideo: I'm not pregna- OH SHIT! https://t.co/T7uMvM2MjQ
17-05-2020 01:16
RT @perlikspictures: This is the best and craziest video you will see on the internet! Unarguably the Craziest photographer in Nigeria 😤! C…
17-05-2020 00:50
0 262088
RT @ashleycacioppo: absolutely no one: my dad doing virtual reality: https://t.co/nkLmtEJlZj
17-05-2020 00:42
RT @_CaroQuevedo: Wait I..... I kinda want it? https://t.co/R56W0qoTae
17-05-2020 00:10
RT @jimfaridz: otak kiri ke kanan ke yang penting dalam exam mana otak tu pergi
16-05-2020 23:47
RT @30SECVlDEOS: The most wholesome video of 2020 https://t.co/Qmu1vdxVPJ
15-05-2020 22:17
RT @_amirahilyana: Is that Poslaju? or J&T? What could it be? Which parcel issit? omfg, why this guy isn't stopping in front of my house?
15-05-2020 12:23
RT @kingkhxlid: Me pissing off my siblings everyday cos I ain’t got anything better to do
13-05-2020 15:15
RT @ainnjihahhh: legend tak pakai mangga, tapi berserah kepada ilahi. HAHAHAHAHHA
13-05-2020 09:22
RT @HasrulRizwan: Selagi mesjid tak bukak, jangan harap hang boleh bukak dulu.
13-05-2020 00:44
RT @thesemut: Dengki apa ntah https://t.co/4XBjdGR0E5
13-05-2020 00:41
RT @AbangDon_: Anak: Ayah cane ayah bole jatuh cinte dekat mak? Ayah: Time tu nenek kamu suh ayah hantar makanan kat jiran, and then nampa…
12-05-2020 22:21
RT @Pakiiinextdoor: This is earth, but imagine the unseen beauty that awaits in Jannah.
10-05-2020 18:04
RT @juantrinidad_: What outside looks like in my mom’s head
10-05-2020 14:49
RT @Jawzee4: https://t.co/Rpqhcld5gL
10-05-2020 00:55
RT @CdyRnkn: ur watching Netflix and this guy nervously puts his arm around u, wyd? https://t.co/ld40VPaB0f
09-05-2020 21:07
RT @AisyahHijanah: Beli baju utk future baby, last-last dia pakai dulu 😂😂😂😂😂 https://t.co/rnEEQ2nuNT
09-05-2020 20:54
RT @guchaiguchai: Covid sucks at aiming
09-05-2020 20:49
RT @aimansalim_: Siapakah pemain bola kegemaran korang? Pt.4 https://t.co/SZ4F0UKyvT
09-05-2020 20:40
RT @iatemuggles: Pirates of the Caribbean without Johnny Depp is impossible. he made pirates of the caribbean what it is, not vice versa.
09-05-2020 20:11
RT @Jlonwavves: Three bullets colliding
08-05-2020 17:00
RT @_faridamirul: rindu nak pakai balik baju koperat https://t.co/9ewmKiHwOw
08-05-2020 16:54
bila tengok surau dengan asrama tu auto rindu teknik doh https://t.co/x9rcMrKhHe
https://t.co/x9rcMrKhHe
08-05-2020 16:48
RT @syedfazyeen: Malaysia, May 4th, Cats ; is my owner finally going to work????? IS HE REALLY GOING???????
07-05-2020 14:48
RT @Dapoq_pdot: Kata je la nk yg hensem, aku pukui pa xleh satgi
07-05-2020 14:45
RT @anthraxxxx: Too bad she didn't have the #BintiAhmadZahid promo code. https://t.co/vIoxSot3CT
06-05-2020 23:09
RT @BeforesAndAfter: Amazing transformation! https://t.co/YGaRgQfC10
06-05-2020 12:35
RT @msawkal: everybody go home, this man won.
06-05-2020 12:34
0 114231
RT @kaldrenon: I have been murdered by this, please join me in death https://t.co/7okoq0OQJX
06-05-2020 12:30
RT @SherulRul: Hahha geram aku tengok mak dia😂🤣 https://t.co/2y8AQHwrwP
05-05-2020 15:29
RT @aimansalim_: Pakailah mask betul betul https://t.co/AXuHA2Y2t3
04-05-2020 21:40
RT @Azfarheri: dia macam buat onde onde la kannnnn
04-05-2020 15:07
RT @TrollFootball: Okay https://t.co/SLxugtXND0
04-05-2020 07:33
RT @Aleaavendaaa: HAHAHAHA caption? 😂😂 https://t.co/cGX30dNuSj
04-05-2020 07:26
RT @elfucir: Ni kalau ternampak malam malam memang aku pukul
04-05-2020 06:59
RT @Neelofa: PKPB = Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat Bukan Perintah Kawalan Pergerakan Bebas Beratur Beli Briyani
04-05-2020 06:55
RT @frdsh_: Dia punya amik udara luar tu, macam dia lah yang kena quarantine. https://t.co/BDOXNrWWbN
04-05-2020 06:45
RT @rahim_isam: Dunia bukan tempat tinggal tapi tempat untuk meninggal. https://t.co/YK3nydvWwo
02-05-2020 17:53
RT @ViralLawak: bila rumah kau dekat dengan rumah ex 😂😂😂 https://t.co/QAvfUJy44m
02-05-2020 17:42
RT @altimet: Dah mula dah, pegi supermarket satu famili. Dah mula dah, tak pakai mask. Dah mula dah, beratur dekat dekat. Allah Selamatkan…
02-05-2020 14:41
RT @R4KED: System of a Down https://t.co/kemygnyyCF
01-05-2020 10:39
RT @sejenismanusia: Aku baru nak gerak balik kampung, sebak weh dorang lambai macam ni. Terima kasih semua ♥️ https://t.co/UTjNKZWR45
01-05-2020 10:37
RT @elmuss_: *mamak in 2030* me: ane, kira ane mamak: maggi goreng satu, teh ais, ais kosong. semua sekali 150rt in 3 days, goodluck dear
01-05-2020 08:29
RT @HafizRayyan: Ustaz Ebit Lew kaya pun org pertikaikan. Tak kisah la siapa kaya, masalah skrng jgn dengki. Ini masalah hati. Dulu zaman…
30-04-2020 22:14
RT @cattitudescrvs: Dia punya jerit tu macam kena pukul. Padahal cuit perut sikit je 😔 https://t.co/iv9nlb9NoI
30-04-2020 21:24
RT @Azlan_93: A Mother cat bringing her baby to the hospital in her mouth. The world is getting better at that moment 🥺💓 https://t.co/PjG76…
29-04-2020 16:25
RT @hanifjamals: Pergilah mr stark, go ahead. Part of the journey is the end.
29-04-2020 14:06
RT @azymLoy: pubg player sila berikan komen anda https://t.co/DnMLVgRL7P
29-04-2020 11:14
RT @Anguyenballer: Update: 4 years later and she never came back from her quiz so here I am still chilling in the bathroom with booty short…
29-04-2020 04:42
RT @noobmassterr69: I died https://t.co/y0RlxakQxl
29-04-2020 04:34
RT @Blairnath: Yess and stop 'bag kepit' too please
28-04-2020 16:44
0 148290
RT @Gissele1112: this could be us but y’all selfish
28-04-2020 14:12
RT @syfqamrnn: kejut sahor macam nak pi tawan kota konstantin
28-04-2020 05:52
RT @aimansalim_: nope. THIS here is every boys' crush. https://t.co/saDF4PfS2V
28-04-2020 05:41
RT @Azfarheri: "TEPI LA BABI"
28-04-2020 05:30
RT @9GAG: Milk drunkenness @MeowedOfficial https://t.co/hGxc47p8W5
27-04-2020 15:03
RT @auntymidss: Heavy reminder that this lady is an Abuser and she abused Johnny depp, tortured him, made him seem like the abuser and ruin…
27-04-2020 14:04
RT @Original_KW: It will cost you a zero dollar to RETWEET this art to appreciate the Artist. 🙏🔥 https://t.co/VYO3Mr0V6W
27-04-2020 10:19
RT @Aleaavendaaa: Sepatah dua kata? HAHAH kalau aku pun stress jadi mcm ni😂 https://t.co/K3QepHP91L
27-04-2020 10:17
RT @ngemoea: TQ https://t.co/Ynl9UH83LJ
27-04-2020 10:14
RT @peachypeter_: MCU characters responding to "babe, my parents aren't home" texts -a thread- https://t.co/7ZNMsj7V2t
27-04-2020 06:17
RT @ArifJemali: Jangan la share fake news dekat WhatsApp. Kesian mak2 kita 😂 https://t.co/qj0nZZOqc8
27-04-2020 06:07
RT @hanifjamals: Tu kan lampu dapur. Lampu bilik kat sebelah belakanh. Takkan nak subuh jemaah kat dapur 😭☝️
27-04-2020 05:52
RT @tkdnxv: Dont do this to me. Dont. DONT.
27-04-2020 05:49
RT @Saltyhungry: Org pantai timur tak rindu ke bunyi ni? https://t.co/jCMGfPbZMf
26-04-2020 21:50
RT @Aizul_Marcello: Ingt senang nak jadikan manusia. Amboih yang sorang tuuuu. Kemain kau ye! https://t.co/crxbq1BiGf
26-04-2020 18:10
RT @_tarmizimijie: Kalau member kita tiba tiba menjauhkan diri macam ni, jangan la follow. Dia nak kencing la tu.
26-04-2020 18:08
RT @hanifjamals: RT jika anda yeayyy dalam hati.
26-04-2020 18:07
RT @k_izzuddin: Dia punya skill tu👏🏻👏🏻👏🏻. Aku kalau buat dah tersungkur ke dalam dah tu https://t.co/ZLqofJEDqt
26-04-2020 14:49
RT @m3aruf: every year this year https://t.co/Cuf8XMcMhk
26-04-2020 00:11
RT @LILSAlNT: this is too much luxury for a non taxpayer
26-04-2020 00:05
RT @AMINZAKINAZERI: Dah tak ada pelakon remaja ke muka masing masing pun macam dah 36 kali baligh
26-04-2020 00:03
RT @b3naldo7: Cristiano Ronaldo vs Atlético Madrid😂😂😂🔥🔥🔥 https://t.co/EnytcrKiRZ
25-04-2020 18:34
RT @nanashiiee: melayu dia ikat getah je wak.
25-04-2020 14:14
RT @khairizulfadhli: Antara Dua Darjat https://t.co/f1ETk06c1s
25-04-2020 07:48
RT @kimmohito: Siapa la yang jahat sangat pergi buat report polis cakap ustaz Ebit langgar PKP. Benci pulak aku. Dahla taknak tolong, lepas…
24-04-2020 22:37
RT @hanifjamals: Hm lantak ko ah. Aku tengah tahan lapar ni.
24-04-2020 15:21
RT @redrun_: Baru nak merasa PKP, macam ni la rupanya.
24-04-2020 10:45
RT @azwant: Setiap kali kau ingat PKP dah nak habis https://t.co/J63tCTCdW1
24-04-2020 10:44
RT @farezbe: siapa screenshot bf dia kejut sahur pagi esok aku doakan dia period 5minit sebelum berbuka
24-04-2020 00:50
RT @aerilzafrel: Korang dua ni kalau tak puasa besok siap la.baru 1st ramadhan dah sibuk pakai baju raya pehal??
24-04-2020 00:47
RT @MusRules: nah sedikit positivity into your brain. boleh je nak berfikir dengan rational bila melihat sesuatu, unless hati dah hitam te…
24-04-2020 00:44
RT @Mar__G_3: How do I invest in this child https://t.co/LptxbrcODH
24-04-2020 00:38
RT @amnfdhl__: Lu hantar lagi itu lazada punya Rm50 link. Wa bakar lu hidup hidup... ada faham? https://t.co/oOc2BC5z55
24-04-2020 00:36
RT @_ChefDon_: Start following the law and you won’t be arrested. Pretty simple if you ask me.
24-04-2020 00:32
RT @_jibreil: Ini adalah kisah John Edward Jones yang terpaksa dibiarkan mati dalam gua Nutty Putty, Amerika Syarikat. https://t.co/x98MLiq…
24-04-2020 00:27
RT @bauk_selat: Datang berterbangan, pulang berjalan kaki. https://t.co/zWiXVjkz9m
23-04-2020 16:41
RT @FLjasmy: Sungai Melaka dah kembali jernih. Tahniah orang Melaka. Teruskan duduk rumah sampai bila-bila. https://t.co/YXk8pzoxqN
23-04-2020 16:36
RT @H3avenDaSaint: If 2020 was a video:
23-04-2020 15:30
RT @safaincy: believe it or not, this is how sungai melaka looks now https://t.co/Wzls4JMENM
23-04-2020 15:28
RT @hanifjamals: Siapa ambik bangku penyimpan mohor Besar Raja-Raja?? Pulangkan! Btw, esok puasa. Selamat berpuasa! https://t.co/VDWKXB5Nzm
23-04-2020 15:27
RT @aminahthani: Imagine that the astronaut is your delivery man fuhh https://t.co/YfbYybw6NH
23-04-2020 14:48
RT @_M_R_L: “MasyaAllah kau ni, buat aku pulak jadi bodoh macam tu” HAHAHAHAHA Ig~ harrisannuar https://t.co/UH4oFfjZlG
22-04-2020 23:44
RT @Sarenganes_: I'm happy and grateful that I'm not allergic to you 😭🙏♥️
22-04-2020 13:19
RT @hanifhaiqall: harini nampak biasa-biasa saja, esok lusa siapa tahu https://t.co/MpxMSzfIC5
22-04-2020 11:19