Nate Archibald. (@ikmlzhrf) — you pay peanuts, you get monkeys.
0 2668
RT @Feridhgvyy: https://t.co/FRkka9onAW
11-05-2021 15:54
Mesti orang Johor ni https://t.co/RKJRvqY9PN
https://t.co/RKJRvqY9PN
11-05-2021 15:53
RT @KyaryHime: Apa jenis manusia lemah minda boleh fikir kita marah PN disamakan dengan menyesal jatuhkan Najib. Ko nak Najib balik ke? Naj…
11-05-2021 15:52
RT @DeadlineDayLive: Manchester United are close to re-signing Tom Heaton on a free transfer as a replacement for Sergio Romero. (Source: T…
11-05-2021 15:52
RT @InjangNation: Comel orang kita. Kena sontot setiap hari dengan pentadbiran serupa haramjadah melibatkan nyawa dan masa depan pun still…
11-05-2021 15:52
0 1260
RT @adibahnoor: ya Allah. Kau turunkanlah balasan mu terhadap rejim zionis yg menzalimi orang2 Palestin. ameen.
11-05-2021 15:52
RT @1Obefiend: Banyak persamaan Mahiaddin dengan Modi. Fasis, selfish, dikelilingi yes man, boomer, guna gelaran Abah, menyusahkan rakyat d…
11-05-2021 15:52
RT @bartbhrdn: agak naif la mengharapkan pertolongan dari referee kayu
11-05-2021 15:50
0 3907
RT @nurulardiniiz: Mohon kerajaan inform terus 2022 ada pkp ke tak senang aku nak plan kehidupan aku bedasarkan keputusan sukati mak bapak…
11-05-2021 15:50
0 9214
RT @RidzwanMahazan: Well Emily, if the zionist let the Palestinians pray in peace at their holy site, they wouldn't need to prepare the sto…
11-05-2021 15:49
RT @danishfirhan04: This isnt a religious issue. You just need to be a human with basic empathy to care about palestinians
11-05-2021 15:45
RT @luqmannyamiin: Kalau setakat bimbang dengan berharap aku pun boleh buat, takde pulak berita yang nak publish.
11-05-2021 15:45
RT @The_Endie: Makcik Kiah duit savings dah habis. Duit SME gomen bagi dah habis sebab bisnes terpaksa tutup. Modal hangus. Nak berniaga te…
11-05-2021 15:45
RT @patricklsk: Tengok lah si bodoh ni..
11-05-2021 15:44
RT @tahaneeshauki: the reason why I haven’t been talking about palestine, sheikhjarrah & aqsa is because i truly don’t know how to utter my…
11-05-2021 15:43
RT @The_Endie: Unicef Malaysia issued a report today to show how the urban poor in KL are suffering during MCO this year while at the same…
11-05-2021 15:42
RT @pedoqpop: PKP 59.0 pun boleh guna ayat ni jugak
11-05-2021 15:42
RT @faizalhamssin: You can erase graffitis, but you cannot erase the sentiment on the ground. People are tired, exhausted, miffed. To say…
11-05-2021 15:41
RT @farhanzulkefly: Kahkahkah steady Danial ajuk Anwar depan-depan terus. Dan salute Anwar sebab cool je orang buat parodi gaya dia. https…
11-05-2021 15:40
RT @faruqmcgrath: "kalau tutup kilang, habislah negara takde income, jgn ckp je bagi solution la" Sohabat, covid ni bkn minggu lps punya i…
11-05-2021 15:40
RT @meinmokhtar: Menteri paling gila pertumbuhan dan percentage. Babi.
11-05-2021 15:40
RT @subkhiddin1: Asyik seru yang bawah saja.. Cuba seru yang atas pulak..
11-05-2021 15:39
RT @PointMHD: Cakap baik sikit bro. https://t.co/BRYXyiSDym
11-05-2021 15:39
RT @embettah: just in senior minister @IsmailSabri60 says the government is serious about fighting covid-19. they have three meetings eac…
11-05-2021 15:39
RT @ayshardzn: This guy @JohnMayer https://t.co/mzt2ue6LY0
11-05-2021 15:38
0 1821
RT @FabrizioRomano: Gigi Buffon announces to Bein Sports: “I’ve decided to leave Juventus at the end of the season, I’m not extending the c…
11-05-2021 15:37
RT @pipiyapong: https://t.co/9rAdvoiPHw
https://t.co/9rAdvoiPHw
11-05-2021 15:37
RT @pipiyapong: Dapat khabar 6 orang anak muda dari Malaysia dah bergerak ke Palestin
11-05-2021 15:37
RT @Midori_nochill: Hahaha Top Glove tutup? Hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhaha. Orang kat area tu taulah dia t…
11-05-2021 15:37
RT @aizatwahid: sukan pun kena petik? berapa banyak cluster sukan yang ada?
11-05-2021 13:48
0 45703
RT @_justkimberlyy: https://t.co/bYlxFVUwxO
11-05-2021 13:48
RT @aminmubarak_: Allahuakbar hebat mahasiswa 😭 abah yang kami cari. Amirul mukminin. https://t.co/twmLDSxxTc
11-05-2021 13:44
0 1704
RT @aminmubarak_: Apalah nasib Malaysia, dapat Perdana Menteri pengecut tak pandai urus negara tapi nak jadi PM juga. Itupun ada mahasisw…
11-05-2021 13:44
RT @goal: The Fabregas-Costa partnership at Chelsea was absolute 🔥 https://t.co/ers9egn7kZ
11-05-2021 13:43
RT @ChairmanGLC: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…
11-05-2021 13:42
0 11046
RT @_fabulistjiwa: Aku tak marah sgt dekat US, US sekutu kuat Israel. Aku lagi marah dekat Arab Saudi. Negara Islam paling kuat tapi buat b…
11-05-2021 13:41
RT @ChairmanGLC: Gabenor Bank Negara pulak cakap: https://t.co/ywH4cbHELd
11-05-2021 13:40
RT @LimYiWei4MY: Tiada satu pun fasiliti sukan dalam senarai HIDE. Mohon @MKNJPM dan @KBSMalaysia buka semula fasiliti sukan. Kerja mudah,…
11-05-2021 13:40
RT @datukhensem: Orang lain kes dah start nak turun dia baru nak fikir macam ni hahahaha
11-05-2021 13:40
RT @501Awani: "Kalau semua orang boleh #DudukRumah dan adakan PKP Kendiri. Virus akan mati jika tiada hos baharu untuk membiak." - @DGhisha…
11-05-2021 13:38
RT @bongkersz: Mana mamat ini pergi eh? When opposition pushed for more extensive testing dia gelakkan saja cakap bebal. https://t.co/GQz…
11-05-2021 13:38
RT @Kelvinyii88: you know it is a #kerajaangagal when the people who should have been assured when they see and hear the explanation of the…
11-05-2021 13:37
RT @KanyakumariDamo: When a political leader says “it not only affects the nation’s economy but the people’s economy as well” without reali…
11-05-2021 13:37
RT @adrizamri: Kilang tutup masa MCO 1.0, bang. Palatao betul.
11-05-2021 13:37
RT @nizambakeri: YB @LimYiWei4MY ni aku tengok lagi banyak perjuang pembukaan semula fasiliti sukan daripada @reezal_merican. Yang timbalan…
11-05-2021 13:35
RT @pipiyapong: Kalau tengku muda itu hari naik jadi sultan lepas tu jadi agong keadaan mungkin berbeza. Besok mesti mula persiapan fiesta…
11-05-2021 13:35
RT @Amirrorbtrisya: Everytime the monarch realease this kind of statement of course i would be annoyed. He can do so much more than this h…
11-05-2021 13:12
RT @frskyn: ‘Bimbang’ does not end the pandemic. ‘Bimbang’ does not save people from losing jobs and money. ‘Bimbang’ does not make the cur…
11-05-2021 13:11
RT @saroki19: @jsadiq @DGHisham Should stay out of politics. And yes when double standards happened, looked the other way. No credibility n…
11-05-2021 13:11
RT @sidchan: Power sop solat raya Singapore. Mohon Mail tiru https://t.co/4mnMDtPHY9
11-05-2021 13:07
RT @DrAmarMOH: I wish those who live in the lap of luxury & have no financial difficulties can stop telling the poor to stay at home. When…
11-05-2021 13:06
0 2708
RT @khairizulfadhli: Assalammualaikum @PDRMsia , kalau masih ada sisa sisa kehormatan dan integriti sila lah ambil tindakan kepada mereka y…
11-05-2021 13:05
RT @que_haidar: Apa dia ni memgarut..? Ngaku jelah salah korang, jangan cari salah rakyat je.. adoi
11-05-2021 13:05
RT @f4izalhassan: @IsmailSabri60 @DGHisham Q: Kenapa kilang masih boleh beroperasi? A: Ramai tidak tahu, Top Glove & 70 kilang lain telah…
11-05-2021 12:51
RT @afqnrmn: Buto acah centrist pulak si financial advisor ni sekarang. Kalau centrist apsal kau tak ulas je apa benda taik kerajaan PN bua…
11-05-2021 12:45
RT @ciwilkie: MCO 1.0 - sombre address on national TV MCO 2.0 - declare a state of 'national emergency' MCO 3.0 - PDF attached. 'Dear Rak…
11-05-2021 12:43
RT @Marina_Ibrahims: Tengok sidang media,Ismail Sabri cakap macam tak sedar diri. PRN Sabah tu meningkat kes covid sebab dialah mangkuk yan…
11-05-2021 12:26
RT @IntradayDotMy: Kadar yang ditetapkan lebih rendah berbanding cukai pendapatan terhadap perdagangan saham. Baca di sini: https://t.co/z…
11-05-2021 12:24
RT @pipiyapong: Payung Muhyiddin
11-05-2021 12:21
RT @501Awani: [TERKINI] Ikuti sidang media bersama Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri @IsmailSabri60 dan Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sr…
11-05-2021 12:12
0 2324
RT @LagaCawan: Bulan Mac lagi Ketua Pembangkang pernah cadangkan perkara ni. Bayangkan kalau Menteri Vaksin ikut cadangan ni, dah berapa ra…
11-05-2021 12:11
0 4020
RT @nabsaurus: All the Istana Negara Royal Allowance and the only thing you can do is nasihat. Such a waste of taxpayers money 🚮🚮🚮
11-05-2021 12:10
RT @LOLsuren: KSU pun pandai tipu nampaknya. https://t.co/wZjL0JhRxm
11-05-2021 12:01
RT @FootbalIStuff: Admit it, you all thought Arsenal was named after Arsene Wenger... https://t.co/rPNYbzjauk
11-05-2021 12:00
0 10474
RT @javthesuperman: Itu jelah kerjanya, bimbang 24/7
11-05-2021 11:58
RT @pipiyapong: Sapa ada tv lama tak pakai? Aku nak on besok lepas tu pecahkan time muhyiddin buat perutusan raya
11-05-2021 11:58
RT @FakeSufianAbas: Apa kata pembangkang, dari @anwaribrahim ke @SyedSaddiq turun ke jalan raya protes untuk tunjukkan betapa seriusnya kal…
11-05-2021 11:24
RT @karmenlunarx: Menteri UMNO tak letak jawatan. Yang dilantik dalam majlis dan diberi jawatan istimewa dalam kerajaan PN tak letak jawata…
11-05-2021 11:23
RT @FaridAbuTalib: Ketap bibir jelah budak budak PAS ni. Nak sokong tak kena. Nak maki tak kena. Orang atas pakai mercedes. Awak nak raya p…
11-05-2021 11:23
0 14939
RT @adiputre: Ya Allah kau berikanlah hukuman yang setimpal untuk menteri menteri yang tak jalankan amanah dan makan duit rakyat dekat Mala…
11-05-2021 11:22
RT @EkonomiRakyatMY: Ekonomi Malaysia Jatuh 0.5% Pada Suku Pertama 2021 " Bank Negara Malaysia masih mengekalkan unjuran pertumbuhan ekono…
11-05-2021 11:01
RT @hilmiehafiz: I was expecting something good bila dia bersuara. Kalau bersuara cmni la gayanya baik diam je la. Memalukan betul. Padahal…
11-05-2021 11:00
RT @pedoqpop: https://t.co/q52GWAKgQO
11-05-2021 10:59
RT @FakeSufianAbas: Macamana nak ketepikan perbezaan dengan orang yang literally rampas kuasa undi rakyat dan isytihar darurat dan gantung…
11-05-2021 10:59
RT @glamouris2304: Ayat menyeru semua pihak ni dah berkali-kali dah aku dgr.Rakyat ni dah hadap mcm2 hal,mcm2 kperitan,xkan ini je mampu,ka…
11-05-2021 10:03
0 8416
RT @HannZiq: Menyampah juga bila baca komen “ikut jela SOP. Kes dah teruk. Wad dah penuh. Jangan salahkan org lain”. Cik kak, kita lawan Co…
11-05-2021 10:02
RT @glamouris2304: Apa kpentingn Institusi Raja dlm keadaan negara kita skrang?
11-05-2021 10:02
RT @arlowhite: For me, the Footballer of the Year is Ruben Dias 🏆
11-05-2021 10:01
0 9982
RT @JohnCena: Learning what not to do is still learning what to do.
11-05-2021 10:01
0 21238
RT @sabinameschke: Fuck it... the bugs in my apartment are having a hot girl summer too https://t.co/JTik4jZ0q8
11-05-2021 10:00
RT @kashazim90: Solan kbat. Sila huraikan macamana majlis ini boleh diadakan meskipun SOP mengatakan himpunan sosial termasuk majlis rasm…
11-05-2021 09:58
RT @__earth: Malangnya, Agong tiada lagi modal moral untuk tujuan advokasi
11-05-2021 09:58
RT @AffanZanila: Meanwhile dia bersenang-lenang dalam istana, rakyat terus miskin dan mental health semakin merudum 🤣🤣🤣
11-05-2021 09:58
RT @pipiyapong: Agong nasihat rakyat lepas tu baru la rakyat nasihat muhyiddin dan mangkok hayun lain. Macam tu la turutan dia mengikut pan…
11-05-2021 09:58
0 2278
RT @datukhensem: I will never agree to a PKP without Compensation. Kalau nak semua orang duduk rumah, bayar lah. 2 minggu RM1000 1 bulan…
11-05-2021 09:58
RT @Gotheena: “You forgave someone who wasn’t even sorry. That’s strength”
11-05-2021 09:44
RT @tenoq: Nah. He saw it coming like the rest of us.
11-05-2021 09:35
RT @ChairmanGLC: Topeng pakai tak betul, guna topeng yang ada valve pulak tu. Saya risau betul la dengan Tuanku ni. Tak ada orang nasihat c…
11-05-2021 09:35
RT @KroniRakyat: @syahredzan Nah! https://t.co/44vUUytLXB
11-05-2021 09:31
RT @paultantk: 🤬🤬🤬 https://t.co/RXN37rCieO
11-05-2021 09:31
RT @mrsaysmne: Moratorium? Penangguhan loan? Bantuan M60, B40? Anything at all????? You ripped us of our income with all these last min ann…
11-05-2021 09:27
0 2040
RT @nadzmira: 4 May 2021, sampai malaysia. should be kau kuarantin 14 hari bodoh. apsal harini 10 May 2021 kau bebal sangat pergi putrajaya…
11-05-2021 09:27
0 2017
RT @f4izalhassan: Hai semua. Dijadualkan jam 5 petang nanti, akan ada sidang akhbar secara langsung diantara @IsmailSabri60 & @DGHisham men…
11-05-2021 09:25
RT @FirdausAzil: Ini cadangan bekas KP Kesihatan tangani COVID-19 dalam negara https://t.co/L4dMbDImW3
https://t.co/L4dMbDImW3
11-05-2021 09:25
RT @meinmokhtar: Orang complain pasal PKP, dia duk buat teruk pasaipa tah. Takleh duk rumah kena p kerja. Ingat org suka2 ka apa. Half ass…
11-05-2021 09:21
0 6328
RT @tashamohd05: It’s not about Ain VS that teacher who made lewd jokes ye, kalaupun Ain kalah kalah di court sekalipun, bukan bermakna bud…
11-05-2021 09:15
RT @redzuanNewsMPB: Kuala Lumpur: Moratorium menyeluruh secara automatik tidak akan dilaksanakan semula meskipun kerajaan melaksanakan Peri…
11-05-2021 09:14
RT @f4izalhassan: Hi semua. Bukit Aman sedang menyiasat dakwaan tersebut. Tidak tahu apa puncanya sehinggakan akaun yang membuat dakwaan…
11-05-2021 09:12
RT @PointMHD: I thought we are not supposed to do any of this anymore for now? 🤔 Why can government officials do it - but the public are n…
11-05-2021 09:12
RT @BBaizuria: Announced MCO tapi MITI tak ada bagi arahaan WFH almost all sectors still operating as usual and then menyusahkan police bua…
11-05-2021 09:11
RT @meinmokhtar: Sedih tengok Tan Sri Dato' Muhyiddin baca doa tadi.mata merah bergenang sayu. It must be too hard for him to handle this…
11-05-2021 09:10
0 3558
RT @neddokhan: Protes #KerajaanGagal kat dinding awam bukan vandalisme la, mangkuk. Itu namanya pemberontakan. Takde cara lain lagi dah dal…
11-05-2021 09:09
0 5200
RT @ChairmanGLC: Takat bimbang, pak guard depan rumah aku pun bimbang
11-05-2021 09:09
RT @nizambakeri: Kalau Tuanku bimbang, berlebih-lebih lagi bimbang kami ke atas Tuanku. Telah lama tiba vaksin di tanah ini, namun tiadalah…
11-05-2021 09:09
0 13324
RT @khairulaming: Puasa Hari 29 - Lemang (cara instant) https://t.co/NTA0d3CXTC
11-05-2021 09:07
RT @iamjoelee: The silence of the Arab nations over what is happening with the Zionist violence is deafening.
11-05-2021 07:00
0 4296
RT @meccaelbernardi: kami marhaen pun penat ngan pak hang. ada nampak kami seronok? https://t.co/oxGqheM8oB
11-05-2021 07:00
RT @nizambakeri: UMNO. PUN. KERAJAAN. PERIKATAN. NASIONAL.
11-05-2021 06:59
RT @cheajibsayang: Konon covid berpunca Chinese makan kelawar, padahal korang yang makan lemang cicah susu pekat.
11-05-2021 06:57
RT @fidonasir: PAS tak bangun tahajjud ke? Takde nampak komen pasal Israel pun?
11-05-2021 06:56
0 8548
RT @NabilErsyad: Menteri Australia kena tangkap jalan2 pergi pantai dengan keluarga terus letak jawatan. Menteri Malaysia semua SOP dia lan…
11-05-2021 06:54
0 1192
RT @ainabatsy: I just don’t get it how the whole world sees everything but the war just never stops. How heartless of them for attacking th…
11-05-2021 05:12
0 7317
RT @picamochi: girls choose your man wisely https://t.co/K2qDJ2v9my
11-05-2021 05:12
RT @EkonomiRakyatMY: 1MDB dan SRC memfailkan tindakan sivil terhadap beberapa orang individu bagi menuntut pemulangan aset sebanyak RM96.6…
11-05-2021 05:11
0 5817
RT @SarahZahary: I'm sorry but.. WHAT THE FUCK IS THIS?!!! He came back from UAE, I came back from UAE. I got vaccinated full 2 doses & yet…
11-05-2021 05:11
0 4510
RT @mynewshub: Sebab perangai2 camni la kita takleh balik raya... Tak reti nak patuh arahan kuarantin... https://t.co/P4JvO3JYWJ
11-05-2021 05:10
0 1147
RT @helahhidup: Aku ingat bila DAP dah tak jadi kerajaan, negara akan jadi maju, berdaya saing dan aman la di bawah pemerintahan kerajaan t…
11-05-2021 05:09
RT @efaperfume: Ya Allah betul malam tadi dengar this guy working in the Prime Minister’s office tanya balik kenapa SOP tak effective. Inco…
11-05-2021 05:09
RT @Amad_razak: Ternanti-nanti Jangan Selewengkan Ekonomi Malaysia 2 dengan potret kartun Mahiaddin sebagai kulit buku. Harap semangat mela…
10-05-2021 22:46
RT @ikarbertweet: Aku selalu fikir, insiden sampai tahap apa yang boleh trigger negara2 arab untuk bersatu menyerang Israel, atau sekurang2…
10-05-2021 22:45
RT @ikarbertweet: Perangai yahudi yang dilaknat.
10-05-2021 22:45
RT @najihahshahrel: It is time for us to educate our parents pula. Damn I just had a debate during iftar but I had no choice.
10-05-2021 22:36
0 19632
RT @JheneAiko: i am open to giving. i am open to receiving. i am open to letting go 🔂
10-05-2021 22:36
RT @TeamCRonaldo: 📸🖋️| Cristiano Ronaldo had special gift today for Ferrari F1 drivers Charles Leclerc and Carlos Sainz. https://t.co/9EwTL…
10-05-2021 22:36
RT @pipiyapong: Panggilan turun ke jalan raya ke niii?
10-05-2021 22:36
RT @ellfmrzsmn: When I'm angry about how shitty the govt runs this whole chaos, I'm not thinking about myself. But my thoughts go to these…
10-05-2021 22:29
RT @TeamCRonaldo: The day Cristiano Ronaldo scored a hattrick vs Spain at the World Cup. https://t.co/ilqtQg0h20
10-05-2021 20:45
0 6493
RT @marvelsbian: happy mother's day to her https://t.co/z6Wdh1jRKc
10-05-2021 20:44
0 1680
RT @LSComps: Luis Suárez - 2013/14 https://t.co/ZWUBHHTvdc
10-05-2021 20:43
RT @jamian_said: Kepada babi babi yg menjahanamkan Negara tercinta aku sampai nak Raya tak boleh nak solat ada limit jemaah dan peminpin yg…
10-05-2021 20:42
@fahmi_fadzil haa baca ni, setakat tweet je action takde serupa tak payah jadi pembangkang. https://t.co/cev2PxbbMG
https://t.co/cev2PxbbMG
10-05-2021 19:56
RT @fyzuladzwan: Nak marah yg undi #KerajaanGagal muhyiddin ni pun xleh. Ref yg naikkan. Nak harap Ref, mcm x peduli. Dah dpt Sinopharm, j…
10-05-2021 19:53
RT @sinach_z: Malam ni malam 29 Ramadhan. Sama-sama kita doakan pemimpin2 bangang dan zalim ni kena panah petir
10-05-2021 19:52
0 13193
RT @pipiyapong: Kerajaan muhyiddin ialah satu kerajaan satu sen tak guna. Semua menteri dan pegawainya takde otak, bersifat binatang dan ba…
10-05-2021 19:40
0 1281
RT @syaazaazainal: Anak sibuk RT pasal kepayahan staff KKM tapi bapak sendiri tak reti self-quarantine. Hello, ask your dad to stay at home…
10-05-2021 19:34
RT @SyedAkramin: Kerajaan bodoh ni sibuk nak PKP tapi kalau menteri asyik langgar SOP dan tak kuarantin diri selepas pulang dari luar negar…
10-05-2021 19:34
@KerusiSepi @bumilangit @MuhyiddinYassin Najib tu sepatutnya bapa segala penyamun, jangan pernah lupa kebabian si najib ni.
10-05-2021 19:23
RT @Lucaspeebo: No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No…
10-05-2021 19:22
Merepek je cerita venom macam ni, sepatutnya lebih dark instead of action comedy. https://t.co/4YdLBZvW9H
https://t.co/4YdLBZvW9H
10-05-2021 19:20
RT @DeadlineDayLive: Edinson Cavani: “From the very first moment that I arrived, I felt the confidence of the manager. As a player, this be…
10-05-2021 19:15
RT @DeadlineDayLive: 📝 DEAL DONE: Manchester United have extended the contract of Edinson Cavani for another season. (Source: @Manutd) http…
10-05-2021 19:14
RT @Amerul_Affendi: Masih kenyang lepas berbuka tadi.. Jadi tak dapat nak marah-marah kat pemimpin lagi buat masa ni.. Relax lah.. kita…
10-05-2021 19:10
@IsmailSabri60 apa cerita ni mael? https://t.co/uBBaUjGIYS
https://t.co/uBBaUjGIYS
10-05-2021 19:10
0 4166
RT @techsupremo: Don’t call it a lockdown if everyone still goes to work!!
10-05-2021 19:09
RT @sportbible: Edinson Cavani 🗣️: “From the very first moment that I arrived, I felt the confidence of the manager. As a player, this beli…
10-05-2021 19:09
😂😭 https://t.co/732Yo5l0PQ
https://t.co/732Yo5l0PQ
10-05-2021 19:09
RT @FakeSufianAbas: Harapnya lepas tumbang kerajaan palsu ni, kerajaan baru akan dakwa mereka kerana cuai, lalai dan tak bertanggungjawab.
10-05-2021 18:50
RT @jimiecheng: Bila umum PKP tapi semua aktiviti ekonomi dibenarkan beroperasi, sebenarnya aktiviti ekonomi besar sahaja yang terus hidup.…
10-05-2021 18:50
0 1384
RT @nizambakeri: Peringatan seperti biasa: Jangan pernah sekali-kali kita lupakan, kerajaan Perikatan Nasional @MuhyiddinYassin ini juga…
10-05-2021 18:50
RT @khairizulfadhli: Bayangkan punyalah marah orang kat gomen sampai group telefon, group motor, group catur, group perabot terpakai, group…
10-05-2021 18:45
0 1190
RT @HasrulRizwan: Kat dunia masuk Kaabah. Akhirat masuk neraka.
10-05-2021 18:45
0 11770
RT @blkskml: lah kenapa tak umum time azan raya je
10-05-2021 18:44
RT @adibzaini: Kalau perdana menteri lepas ni jilat bontot anjing dekat TV pun sekurang-kurangnya dia tak seteruk Mahiaddin
10-05-2021 18:44
RT @hazim_nyem: Punya lah cari kot-kot ade live session ke apa perutusan penting ke apa. Tapi takde rupanya. Benda penting mat libatkan sat…
10-05-2021 18:30
RT @twtjogging: Safety tips for runners 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️ 1. Carry your identification 2. Dont wear jewellery 3. Run in familiar areas 4. Avoid…
10-05-2021 18:29
RT @_Acat_: The sooner we accept that darurat tak berjaya, the faster we all can get down and really think how else can we salvage this sit…
10-05-2021 18:29
RT @FootballFactly: Jan Oblak has 159 clean sheets for Atletico Madrid in 300 appearances. Mind boggling! 👏😳 https://t.co/XihRqTmGoO
10-05-2021 18:29
RT @pedoqpop: https://t.co/pUa02EEjAk
10-05-2021 18:29
0 5573
RT @ESPNFC: Arjen Robben (30 career trophies) cycling home after winning 4-0 and grabbing a couple of assists with FC Gronigen. Legend…
10-05-2021 18:29
RT @kdramadaisy: the category is ✨𝓱𝓮𝓪𝓵𝓽𝓱𝔂✨ relationship. https://t.co/GtUiT0yYIx
10-05-2021 18:28
RT @The_Endie: https://t.co/Oj4ZZ2TOWg
10-05-2021 18:28
RT @NabilHussein: Anjing tak perlu kuarantin.
10-05-2021 18:28
RT @briang0mez: Nak hadap rakyat kat TV pun takut. #KerajaanGigil
10-05-2021 18:27
0 3634
RT @pittssuda: Titik permulaan bala malaysia
10-05-2021 18:27
RT @SyedAkramin: Lepas khianat rakyat, terus sujud syukur. Saya rasa Tuhan balas cash kepada Muhyiddin Yassin atas sifat munafiknya di ata…
10-05-2021 18:27
RT @lamkanahraf: What sort of PM chooses to address a nation on its lockdown via a written statement? A spineless one. #KerajaanGagal #J…
10-05-2021 18:27
0 5317
RT @zack_rockstar: Sepertinya kita macam dah takde raja untuk berlindung
10-05-2021 18:27
RT @meinmokhtar: RIP malaysia since 29/2/2020
10-05-2021 18:26
RT @EkonomiRakyatMY: Tokoh ekonomi, Prof Jomo KS memberi amaran mengenai ramalan 'v-shaped recovery' yang dibuat oleh kerajaan pada Belanja…
10-05-2021 18:26
RT @lamkanahraf: Apa SOP kuarantin selepas pulang dari luar negara? @DGHisham
10-05-2021 18:26
0 1789
RT @pipiyapong: Aku tengok macam semua panas. Aku nak bagi korang ceria sikit https://t.co/mLU1W7XXHM
10-05-2021 18:25
🤣😭 https://t.co/WU7OskduZe
https://t.co/WU7OskduZe
10-05-2021 16:19
0 4428
RT @H_Bakkaniy: Dimulakan dengan 2 minggu, Disudahi dengan berminggu-minggu...
10-05-2021 16:19
0 7265
RT @ulyahusamudin: The audacity to announce MCO through a PDF file. What leadership is this?
10-05-2021 16:18
HAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH https://t.co/QEXSR99Ip9
https://t.co/QEXSR99Ip9
10-05-2021 16:14
HAHAHQHAHAHAAHAHAH https://t.co/Ws2ac4yGra
https://t.co/Ws2ac4yGra
10-05-2021 16:13
Habistu? Tak reti jadi pembangkang yang lebih baik ke? Takkan tweet macam ni je? Gaji besar kot kalau sekadar tweet… https://t.co/Oj41qBJerC
https://t.co/Oj41qBJerC
10-05-2021 16:12
RT @nizambakeri: Let's tweet this one more time, @hotfm976.
10-05-2021 16:11
RT @fazleyjalal: So harini aku nak masak Ayam Percik. https://t.co/4rEcsG34dy
10-05-2021 16:10
RT @ChairmanGLC: Jangan drag @hotfm976 je. @jentikhati tu sekali tarik sama. Bingai ungka
10-05-2021 16:10
RT @datukhensem: Kesian @MuhyiddinYassin Buat announcement kat TV orang marah, buat announcement guna press release pun kena marah jugak.
10-05-2021 16:10
RT @BusinessInsider: Why Japanese eel is so expensive https://t.co/4YrmJlIHyL
10-05-2021 16:10
RT @sengfoo88: Not gonna lie, now that we're getting #MCO3, I'm really worried about my family's kopitiam, which has been open in Ipoh sinc…
10-05-2021 16:08
Diam lah https://t.co/OksRjMTE57
https://t.co/OksRjMTE57
10-05-2021 16:05
RT @SyedAkramin: Selepas 3 bulan dari tweet ini, Muhyiddin Yassin masih lagi PM yang paling tak guna.
10-05-2021 16:05
0 2872
RT @RashidYusoff11: Modin suruh duduk rumah, tapi kilang dan tapak pembinaan tetap beroperasi sepanjang PKP. 48% punca jangkitan dari kil…
10-05-2021 16:05
RT @nizambakeri: Masihkah kau ingat. #KerajaanGagal
10-05-2021 16:05
0 19303
RT @FabrizioRomano: Edinson Cavani has signed his contract extension with Manchester United, here we go! 🚨🇺🇾 #MUFC The agreement has been…
10-05-2021 16:04
RT @brianlian: At the same time, I hope the state government will reconsider their stance on AZ. Immunisation is key to ending this pandemi…
10-05-2021 16:04
RT @Amshar_Aziz: Pemimpin umum benda penting pakai PDF sahaja. Nak record delayed video pun tak berani. When is the last time we saw the…
10-05-2021 16:03
0 3688
RT @ChairmanGLC: Tunggu masa nak riot je rakyat Malaysia ni
10-05-2021 16:02
RT @datukhensem: UPDATE: An announcement has been made regarding the SOPs for Celebration of Hari Raya. Detailed SOPs can be obtained from…
10-05-2021 16:01
RT @parisbmws: Klang Valley MCO within a nationwide MCO within a Darurat. Ladies & Gents, your Malaysian Government! 👏👏👏
10-05-2021 16:01
Dah boleh attack ydpa belum ni?
10-05-2021 15:59
RT @nazrivovinski: Izinkan aku menulis lirik lagu bertajuk 'Fuck The Government, This Is Hell'.
10-05-2021 15:57
0 1092
RT @The_Endie: Agong buat apa malam ni? Dok rilek? Kata hari tu nak jumpa pemimpin pembangkang? Dah bagi tarikh? Atau dia buat buat lup…
10-05-2021 15:56
0 16893
RT @farzaida: Negara lain dah move on to full vaccination phase dah, cepatkan so can reopen economy. Kita back to square 1 😂
10-05-2021 15:56
0 4662
RT @farhanzulkefly: Kerajaan PN ni dah sampai tahap aku harap Allah je lah untuk balas. Nak harap referee, referee on silent mode. Nak har…
10-05-2021 15:56
0 1213
RT @husseinla: i-Lestari dah, i-Sinar kau dah korek, KWAN dah korek, ni MCO lepas ni nak korek apa, mak kau?
10-05-2021 15:55